fbpx

Fogászati implantátum

TÁJÉKOZTATÓ

A foghiány megszüntetésére a fogászati implantáció egy tartós és biztonságos megoldást ad. A modern technológiáknak és anyagoknak köszönhetően a foghiányok szinte észrevétlenül pótolhatók, a fogsor funkciója teljes mértékben visszaállítható.

A foghiány fogászati implantátummal történő orvoslásának első lépése a gondos előzetes vizsgálat.  Fogorvosaink megvizsgálják a fogsor, az íny és állkapocs állapotát. Ez különösen fontos lépés, hiszen az implantáció a drasztikusabb fogorvosi beavatkozások közé tartozik, az előkészítés különösen fontos! Ha a vizsgálat pozitív, helyi érzéstelenítéssel beültetésre kerülhet a speciális orvosi titán implantátum. A fogászati implantátum nagyon hasonlít egy csavarhoz, amit az állkapocsba rögzítenek.

A NobelGuide egy olyan implantációt támogató rendszer, amely jelentős mértékben egyszerűsíti le és könnyíti meg az implantátum beültetés folyamatát.

Jelentkezzen be konzultációra elérhetőségeink egyikén

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Close Menu

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlapon felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. További információ: Cookie Nyilatkozat

Mindjárt kész 80%

Tudja meg, hogyan őrizheti meg ragyogóan egészséges mosolyát

  • Szakértői fogorvosi tanácsok
  • Azonnal alkalmazható tippek
  • Exkluzív kedvezmények
  • Gyakran ismételt kérdések

Az adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. A levelekről bármikor egy kattintással leiratkozhat.