fbpx

Diagnosztika

TÁJÉKOZTATÓ

Konzultációnk során Ön pontos képet kap fogászati állapotáról és annak ideális megoldásáról

A szakorvosi konzultáció célja, hogy Ön és konzultáló orvosa tiszta és egyértelmű képet kapjon arról, hogy milyen fogászati problémákkal kell szembenézni. Feltérképezik, hogy mi a problémák ideális megoldása és hogyan lehet azokat az Ön elképzeléseihez és lehetőségeihez igazodva kivitelezni.

  • FONTOS TUDNI

A precíz diagnózis különösen fontos az implantátumok beültetése, a csontpótló beavatkozások, egyéb szájsebészeti beavatkozások, a fogágybetegségek kezelése, a gyökérkezelések, fogszabályozás és góckutatás esetén.

Jelentkezzen be konzultációra elérhetőségeink egyikén

Konzultációnk során Ön pontos képet kap fogászati állapotáról és annak ideális megoldásáról. A szakorvosi konzultáció célja, hogy Ön és konzultáló orvosa tiszta és egyértelmű képet kapjon arról, hogy milyen fogászati problémákkal kell szembenézni. Feltérképezik, hogy mi a problémák ideális megoldása és hogyan lehet azokat az Ön elképzeléseihez és lehetőségeihez igazodva kivitelezni. A szakorvosi konzultáció célja, hogy orvosával együtt tiszta és egyértelmű képet kapjon egészségi állapotáról, megbeszélésre kerüljenek panaszai és azok ideális megoldásai.

Pácienseink ellátásának menete az első találkozás alkalmával kérdőívet töltetünk ki, mely általános és fogászati állapotra vonatkozó kérdéseket tartalmaz.

A felmérés része a panorámaröntgen készítése, szűkség esetén CT vizsgálat. rendelkezünk a piacon elérhető legmodernebb Planmeca CT berendezéssel részletgazdagságával felderíthető fog eredetű problémákon túl arcüreg betegség, izületi eltérés, kóros folyamatok csontban és lágyrészekben.

A röntgen megtekintése után pillantást vetünk az egész testre (testtartás, járás, szimmetria), majd pm és nycs tapintásával kóros elváltozásokra utaló jeleket keresünk. megvizsgálásra kerül az állkapocsizület. rendelőnkben erre a területre szakosodott terapeuta foglalkozik fejfájós, kattogós, fülzúgásos, erős szorítós stresszes emberekkel. Megvizsgáljuk a nyh épségét, a mandulákat és a garatíveket egyaránt. Figyelmünket a nyelv vizsgálata sem kerüli el. végül felvesszük a fogak státuszát, kiemelt figyelemmel azok parodontológiai státuszára./állapotára így pontosan tiszába vagyunk a kiindulási állaopttal, tudjuk a kezeléseket befolyásoló alapbetegségeket, esetleges gyógyszermellékhatásokat, megismerjük az ön egyedi szokásait, elvárásait. ezek fényében Önnel közösen felállítunk egy kezelési tervet, mely időben és a beavatkozások volumenében minden tészletet tartalmaz.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Close Menu

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlapon felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. További információ: Cookie Nyilatkozat

Mindjárt kész 80%

Tudja meg, hogyan őrizheti meg ragyogóan egészséges mosolyát

  • Szakértői fogorvosi tanácsok
  • Azonnal alkalmazható tippek
  • Exkluzív kedvezmények
  • Gyakran ismételt kérdések

Az adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. A levelekről bármikor egy kattintással leiratkozhat.